Aanbevelingen:
 
Asten - gemeente
Liselore hanteert een persoonlijke aanpak. Met haar open houding en flexibele opstelling voelen medewerkers zich snel op hun gemak. Al gauw na de uitgebreide integrale intake - volgt een maatwerkdieet dat past bij het doel en de persoonlijke situatie van de deelnemer. Liselore gaat zelfstandig te werk en ontlast de werkgever volledig in de organisatie. We zijn erg tevreden en raden het Urban fittraject dan ook ten zeerste aan.
Met vriendelijke groet,
S (Sjoerd) van Loon
Junior P&O Adviseur
Team Advies & Ondersteuning Gemeente Asten


Bijenkorf
Afgelopen maanden heeft Liselore Cremers coaching op maat aangeboden aan een aantal medewerkers in de Bijenkorf Eindhoven. Deze coaching bestond uit zowel bewegings als voedingsadviezen. Als Bijenkorf vinden we het heel belangrijk dat onze medewerkers vitaal door het leven gaan en daar heeft Liselore ons enorm bij geholpen. Aan de ene kant een stukje bewustwording van de medewerker maar ook een verandering in het eetpatroon en bewegingsschema.

Gitta Hendrix
Manager Sales
T: +31 (0)88 245 3004
M: +31 (0)6 31 64 2295
gitta.hendrix@debijenkorf.nl
Algemene voorwaarden

Let op: 
SPORTEN EN PT
-Wanneer je een sportkaart koopt besef dan dat er algemene voorwaardes zijn zodat we allemaal voordelig, flexibel en met een persoonlijk concept kunnen sporten. Dit zijn ook de huidige voorwaardes voor sporten en personal training

Algemene voorwaardes groepslessenkaart Urban Fit

·         Iedereen is ZELF verantwoordelijk voor het tijdig inplannen en tijdig afmelden van de lessen via Fitmanager. Kom lekker flexibel sporten tijdens de minimaal 275 lessen die per jaar worden aangeboden.

·         De leskaart is te gebruiken voor lessen en workshops. 

·         Aanmelden kan tot 1 minuut voor de les. Afmelden van daglessen zijn tot 2 uur voor lesaanvang en avondlessen zijn tot 3 uur voor lesaanvang af te melden.

·         Elke kaart is persoonsgebonden en de termijn van deze kaart zal bij afwezigheid niet worden aangepast. De lessen moeten worden voldaan binnen de gestelde termijn.

·         Geldigheidstermijn van de kaarten 2019:

-          10 x kaart  = 13 weken geldig

-          25 x kaart = 31 weken geldig

Bij een kaart van 25 lessen zijn 5 gratis lessen inbegrepen.

Inclusief 1x gratis bodyanalyse + advies twv €30,-. Deze analyse is niet terug te vinden in Fitmanager maar kan persoonlijk worden ingepland.

·         Lessen m.u.v gratis lessen kunnen mee worden genomen naar een aansluitende nieuwe kaart met de bovengenoemde geldigheidstermijn.

·         Er zijn minimaal 275 lessen per jaar. Deze lessen zijn terug te vinden in Fitmanager via de app. Urban Fit is elke vakantie gedeeltelijke geopend. Zo lukt het iedereen lekker fit te blijven en maximaal gebruik te kunnen maken van de leskaart.

·         In het programma Fitmanager kan iedereen zelf de start, einddata van de kaart en resterende strippen inzien via de knop profiel. Ook je gereserveerde lessen zie je daar terug onder kalender  - planning of via de ipad onder de knop registratie.

·         Fitmanager is 24/7 bereikbaar. Urban Fit is bereikbaar tijdens openingstijden voor vragen.

·         Jouw gezondheid staat op de 1e plek. Vragen, ideeën en opmerkingen mogen uiteraard altijd voor of na de les worden gesteld. In de les zelf zijn we flink aan het werk.

·         Hou rekening met elkaar en plan niet 3 lessen in per week om er 2 of 3 af te melden.

·         De nieuwe leskaarten 1,10 en 25 lessen zijn te vinden in de shop vanaf 2019. 

·         Fitmanager zal iedereen van wie de kaarttermijn is afgelopen i.v.m privéwetgeving automatisch netjes uitschrijven. Opnieuw inschrijving is €15,-

·         Extra weegmomenten zijn voor leden in te plannen met 50% korting.

·         Medisch Fitness consult is voor leden in te plannen met 10% korting.

·         Personal Training 5 x kaart is voor leden in te plannen met 10% korting.